Meer resultaten voor smallsteps

smallsteps
Helping children with disabilities and their families Small Steps SFP.
They will be an energetic, flexible practitioner with an holistic outlook and an open mind. 20km Winter Walk raises 10000., On Sunday 13th January, a group Small Steps staff, families and friends walked 20km through London and raised almost 10000, for Small Steps.
EUR-Lex 62016CJ0126 FR EUR-Lex.
Eveneens op 5 juli 2014 is een pre-pack ondertekend tussen de curator en Smallsteps, volgens welke Smallsteps circa 250 vestigingen kocht en zich ertoe verbond om circa 2600 medewerkers van de Estro Groep een dienstverband aan te bieden met ingang van de datum van het faillissement.
Smallsteps treft schikking van 11 miljoen euro met FNV NRC.
Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie. Smallsteps treft schikking van 11 miljoen euro met FNV. Kinderopvangbedrijf Smallsteps, voorheen Estro, heeft een schikking getroffen met vakbond FNV. Smallsteps betaalt zevenhonderd medewerkers die ontslagen werden in een flitsfaillissement alsnog een ontslagvergoeding.
Smallsteps Kinderopvang en SBB tekenen nieuwe overeenkomst SBB.
Smallsteps Kinderopvang en SBB tekenen nieuwe overeenkomst. 20 december 2018. Smallsteps Kinderopvang bekrachtigde vandaag de samenwerking met SBB door de ondertekening van een samenwerkingsovereenkomst. Met het inzetten van studenten levert Smallsteps een bijdrage aan de ontwikkeling en kwaliteit van pedagogisch medewerkers.
Estro/Smallsteps kinderopvang: FNV krijgt gelijk bij Europees Hof KGCA.
Als dat verloopt zoals nu wordt verwacht kunnen die medewerkers vervolgens een schadeclaim indienen. Belangrijk punt daarbij is natuurlijk ook de positie van Smallsteps: niemand, en zeker de kinderen en de werknemers niet, zit te wachten op nieuwe financiƫle problemen daar!
Smallsteps over Meeuwenplaat.
Er wordt veel aandacht besteed aan persoonlijk contact. Op het moment dat er veranderingen besproken moeten worden of er vragen zijn rondom het schoonmaakwerk wordt het altijd zeer snel opgepakt." Testimonial van Karin Hill, locatiemanager van kinderopvang Smallsteps. Dagelijks en periodiek onderhoud.
Smallsteps.
4 13 jaar. In welk pakket ben je geinteresseerd? Selecteer dagen en dagdelen. Ik wil nog een kind aanmelden. Je vindt ons door heel Nederland. Smallsteps in jouw buurt. Werken bij Smallsteps. Privacy en cookies. Disclaimer en auteursrecht. 2018 smallsteps b.v.
Vacatures bij Smallsteps Intermediair.nl.
Op zoek naar vacatures, banen, werk bij Smallsteps. E-mail mij de nieuwste banen. Group Controller 65 tot 75k o.b.v. 36 uur extras BELANGRIJKE SPIL BINNEN ZEER AMBITIEUZE, STERK GROEIENDE EN ONDERNEMENDE ORGANISATIE STA Inmiddels hebben zich verschillende labels zoals Smallsteps, Zusenzo, De.
Vacatures voor Smallsteps Kinderopvang LinkedIn.
Smallsteps@rchipel Archipel.
Door de samenwerking met de bibliotheek, peuterspeelzaal en de Schoor kunnen de kinderen aan extra veel leuke, uitdagende activiteiten deelnemen. Doordat school en smallsteps @rchipel vanuit een gezamenlijke visie aan dezelfde doelen werken sluiten regels, methodes en themas bij elkaar aan.
Small Steps Het Bossche Broek.
Op locatie Zuid wordt de tussenschoolse opvang voor de groepen 1-8 vanaf het schooljaar 2016-2017 door de medewerkers van Smallsteps verzorgd. In de pauze van 12.00 tot 13.00 op maandag, dinsdag en donderdag eten en spelen de kinderen onder toezicht van medewerkers en vrijwilligers van Smallsteps.
Basisschool De Regenboog BSO Bolderkids van Smallsteps.
BSO Bolderkids van Smallsteps. Kinderen van 4 13 jaar zijn van harte welkom bij onze bso. Wij zorgen dat ze zich spelenderwijs verder ontwikkelen. We organiseren creatieve en technische uitdagingen, sport, spel, toneel en muziek. Maar er zijn ook rustpunten om even de dag door te nemen en leuke verhalen uit te wisselen.

Contacteer ons