Meer resultaten voor bso smallsteps

bso smallsteps
BSO Zaltbommel Kids Campus Smallsteps.
Wij zorgen dat hij op tijd in het klaslokaal zit. SMALLSTEPS IN BEELD. De smaak van een zelfgemaakte fruitshake, lekker voetballen op vers gemaaid gras, samen dansen en muziek maken, een spannend boek in de leeshoek, bij Smallsteps ontdek je elke dag weer iets nieuws.
Opvang ODS Nellestein.
Wij bieden ook opvang tijdens de vakanties en studiedagen. In de school Smallsteps. Aan het plein: Partou. Buitenschoolse opvang BSO Nellestein biedt al sinds 1994 opvang aan kinderen van 4 t/m 12 jaar. Kinderen van de Van Houtenschool en de Nellestein school worden vanuit dit centrum opgehaald.
Smallsteps Duinrakkers Kinderdagverblijf en BSO.
Praktijk Deb Helpt Bee Special. CDA afdeling Noordwijkerhout De Zilk. Praktijk acupunctuur Peter de Rover. Smallsteps Duinrakkers Kinderdagverblijf en BSO. Smallsteps Kinderdagverblijf en BSO Duinrakkers. Duin en Dal 1A. 2211 JP Noordwijkerhout. Competitie 2e divisie thuiswedstrijd VVSB tegen Kozakken Boys.
BSO Bergschenhoek Groeneweg 43 Smallsteps.
SMALLSTEPS IN BEELD. De smaak van een zelfgemaakte fruitshake, lekker voetballen op vers gemaaid gras, samen dansen en muziek maken, een spannend boek in de leeshoek, bij Smallsteps ontdek je elke dag weer iets nieuws. Smallsteps Groeneweg 43 biedt buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar.
Kinderopvang Rotterdam FlipperZ Smallsteps.
Manon t Zand, Locatiemanager. Bij Smallsteps FlipperZ aan de Energieweg in Rotterdam krijgt je kind zwemles voor diploma A, B én C. Daar heb jij geen omkijken naar. Handig voor jou en leuk voor je kind: samen zwemmen met de bso!
BSO Voorschoten Toppers Smallsteps.
De smaak van een zelfgemaakte fruitshake, lekker voetballen op vers gemaaid gras, samen dansen en muziek maken, een spannend boek in de leeshoek, bij Smallsteps ontdek je elke dag weer iets nieuws. Smallsteps Toppers biedt buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar.
Sociale kaart Rotterdam Smallsteps Kinderopvang KDV en BSO de Beestenboel.
Sluiten Meerdere locaties gevonden. Smallsteps Kinderopvang KDV en BSO de Beestenboel. Bij kinderdagverblijf en BSO Smallsteps de Beestenboel bevinden het kinderdagverblijf, de voorschoolse en de naschoolse opvang zich samen in een groot pand met een tuin aan een recreatieplas. Het kinderdagverblijf biedt dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar.
Smallsteps BSO Sterre der Zee in Delfzijl Kinderdagverblijf Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Pas gratis deze tekst aan. Bent u bedrijfseigenaar? Meld u gratis aan. Kaartweergave Smallsteps BSO Sterre Der Zee Delfzijl. Geef als eerste een beoordeling aan Smallsteps BSO Sterre der Zee in Delfzijl. Gerelateerde bedrijven Smallsteps BSO Sterre der Zee Delfzijl.
Buitenschoolse opvang Basisschool Kronenburgh.
Fockstraat worden kinderen gehaald door.: Kinderopvang David DAK buitenlocatie. Kinderopvang Eigenwijs buitenlocatie. Sport BSO Smallsteps buitenlocatie. Op de lokatie Esdoornstraat 3a Ottoburg.: David DAK buitenlocatie. Sport BSO Smallsteps buitenlocatie. Basisschool Kronenburgh werkt met een continurooster; alle kinderen blijven op school over.
Smallsteps haalt lekker wat extra geld binnen De Volkskrant. Deel dit artikel.
De Britse kinderopvang Smallsteps neemt ongeveer twee derde van de 3600 medewerkers over. Toen we een buitenschoolse opvang moesten kiezen voor onze zoon, hadden we de keuze uit drie locaties dichtbij huis. Een kleine opvang pal naast zijn school, een grote met een eigen speeltuin iets verderop en nog een kleine aan de andere kant van de wijk. Op één punt hadden we echter weinig keus: het zijn stuk voor stuk vestigingen van organisatie Smallsteps. Smallsteps onstond vorig jaar toen het grootste kinderopvangbedrijf Estro failliet ging en er na een hoop schimmig gedoe een doorstart kwam. Intussen waren dure, ervaren leidsters ontslagen en minder rendabele vestigingen zonder pardon gesloten. Wij besloten destijds om voortaan in zee te gaan met kleinschalige opvang.
BSO Wervershoof Kidskasteel Smallsteps.
SMALLSTEPS IN BEELD. De smaak van een zelfgemaakte fruitshake, lekker voetballen op vers gemaaid gras, samen dansen en muziek maken, een spannend boek in de leeshoek, bij Smallsteps ontdek je elke dag weer iets nieuws. Smallsteps Kidskasteel biedt buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar.
BSO Small steps De Zevensprong.
Home Brede school BSO Small steps. Wij werken samen met Small steps, een professionele dienstverlener in de opvang van kinderen vanaf 2 maanden tot 13 jaar. De belangrijkste ambitie van hen is zorgen dat kinderen én hun ouders met plezier naar de opvang komen.

Contacteer ons