Meer resultaten voor smallsteps locaties

smallsteps locaties
smallsteps kinderopvang kinderopvang smallsteps smallsteps locaties.
Smallsteps Kinderopvang IKC Esrein.
Wij bieden kinderopvang niet alleen omdat ouders moeten werken maar omdat het leuk is om naar toe te gaan; Wij organiseren kinderopvang voor 0-13 jarigen in of nabij de school; Wij werken waar mogelijk samen met de school; Wij hebben oog voor het kind; Wij maken echt werk van ons thema ontdekken, spelen en beleven; Wij organiseren vakantiespelweken aan de hand van thema's.' Bent u nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens vrijblijvend bij ons kijken. De medewerkers van de klantenservice kunnen u in contact brengen met de pedagogische medewerkers van de desbetreffende locatie voor bijvoorbeeld het plannen van een rondleiding of intakegesprek. Wilt u meer van ons weten? Voor meer informatie over Smallsteps, onze locaties, de prijzen of tijdsblokken kunt u elke werkdag van 08.30-17.00 uur contact opnemen met onze klantenservice.
Wijkwijzer Enschede Smallsteps Kinderopvang Locatie De Vlinder.
Sluiten Meerdere locaties gevonden. Smallsteps Kinderopvang Locatie De Vlinder. Op de campus van Universiteit Twente vind je Smallsteps de Vlinder: een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang in één. Midden in het groen. Je baby krijgt hier zorg met liefde en aandacht.
Geen doorstart voor 10 Amsterdamse crèches na faillissement Estro Het Parool. Deel dit artikel.
In Amsterdam gaan tien crèches van het failliete Estro niet mee in de doorstart. Zo'n' 25 van de 35 vestigingen kunnen wel door, onder de nieuwe naam Smallsteps, net als achttien Amsterdamse vestigingen voor buitenschoolse opvang. Bart van Zoelen 7 juli 2014, 1245: Kinderdagverblijf Femina Muller aan de Ruysdaelkade, waar ouders nog tot 1 augustus hun kind kunnen brengen. Beeld Dingena Mol. Ouders bij een groot deel van de Amsterdamse vestigingen van de Estromerken Catalpa, Uk en Kinderopvang Compagnie zijn ook na deze maand verzekerd van opvang voor hun kinderen. Daar staat tegenover dat over het voortbestaan van tien Amsterdamse kinderdagverblijven en tien locaties voor buitenschoolse opvang nog geen duidelijkheid is.
Waarom de crash van de ene crèche de andere niet is De Correspondent.
Lees hier wat er gebeurde. Direct daarop maakte de gloednieuwe bv Smallsteps een doorstart met alleen de goedlopende locaties. Duizenden ouders en kinderen op de afgedankte locaties verkeerden vervolgens in grote onzekerheid of hun crèche wel open zou blijven. Het flitsfaillissement liet meer dan 100 miljoen euro aan schulden achter, terwijl slechtlopende locaties werden afgestoten en overtollig personeel duizend werknemers werd gedumpt zonder enig sociaal plan.
Zaak FNV tegen Estro/Smallsteps van start Nationale Onderwijsgids.
Dit onderzoek heeft geleid tot de rechtszaak, waarin de FNV eist dat overgang van onderneming van toepassing is op Smallsteps. FNV vindt dat al het personeel van de overgenomen locaties tegen dezelfde arbeidsvoorwaarden mee had moeten gaan. Ayse Simsek, advocaat van FNV: Uit reacties van werknemers, ouders en andere kinderopvangorganisaties blijkt dat de directie en aandeelhouders van Estro al maanden bezig waren een overname voor te bereiden.
AVEM Kinderopvang.
Uk Puk ten behoeve van de voorbereiding op de basisschool. Uniek aan deze locatie. Kinderopvang 0 4 jaar in Noorderlicht. Methodisch werken met Uk Puk. Wij zijn nu gesloten. Rusheuvelstraat 75, 5346 JH. Kantoor is nu gesloten Openingstijden locaties. 0830: 1500: uur.
Feiten en Cijfers Smallsteps.
Met zon 200 kinderdagverblijven, 250 buitenschoolse opvanglocaties en 90 peuteropvang is Smallsteps één van de grootste kinderopvangorganisaties in Nederland. Kinderen staan centraal bij Smallsteps. Zon 30.000 kinderen gaan gemiddeld twee dagen per week naar Smallsteps kinderopvang. Smallsteps werkt continu samen met ouders, de buurt, scholen, gemeenten en experts, om onze kinderopvang zo nóg beter te maken.
Smallsteps vacatures 29 actuele jobs bij Smallsteps Jooble.
Kom bij Smallsteps werken Pedagogisch Medewerker kinderdagverblijf Smallsteps Olle In IJsselstein Oproep Het ene moment help je Suze met. Solliciteren via Jooble 1 dag deleden. VestigingVilla: Bloesemgaerde KOVAdresConferencelaan: 7PlaatsWognumPostcode1687RAPublicatiedatum21/01/2019Bijzonderheden: Voor Smallsteps Villa Bloesemgaerde te Wognum zijn wij op zoek naar een Pedagogisch medewerker Minimaal 16 uur, flexibel inzetbaar Word jij.
Moederbedrijf Smallsteps overgenomen door KidsFoundation Medemblik Actueel.
Door redactie 4 april 2019 4 april 2019 12791. MEDEMBLIK Smallsteps heeft een nieuwe eigenaar, de huidige eigenaar Partou is overgenomen door KidsFoundation en is daarmee in 1 klap verreweg de grootste aanbieder van kinderopvang in Nederland. De nieuwe partij verzorgt dagelijks de opvang voor 60.000 kinderen. Er werken 8.000 betrokken medewerkers in de ruim 650 locaties, verdeeld over heel Nederland.
Kinderopvang Kidsfoundation en Partou mogen samengaan als zij drie locaties verkopen ACM.nl.
Kinderopvang Kidsfoundation en Partou mogen samengaan als zij drie locaties verkopen. Kinderopvang Kidsfoundation en Partou mogen samengaan als zij drie locaties verkopen. Kinderopvangorganisaties Kidsfoundation en Partou mogen samengaan. Kidsfoundation en Partou bieden beiden kinderopvang en buitenschoolse opvang aan. Kidsfoundation is vooral actief als Smallsteps.
Smallsteps BSO buiten schoolse opvang en VSO voor schoolse opvang BS De Springplank.
Recente wijzigingen intranet. Bekijk alle laatste wijzigingen. BS De Springplank. Regels en afspraken. Vloeiend en Vlot. Smallsteps BSO buiten schoolse opvang en VSO voor schoolse opvang. Smallsteps BSO Speurneuzen vangt op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag kinderen op van Basisschool de Springplank. De Kinderen van basisschool de Springplank worden met de stint, lopend of de Smallsteps bus opgehaald. BSO Speurneuzen is gelegen in het oude politiepand aan de Menneweg 53 te Sassenheim. Op de vrijdagen dat de kleuters vrij zijn verzorgt BSO Speurneuzen ook de gehele dag opvang voor de kinderen van beide locaties. De ouders kunnen bij Smallsteps kiezen uit diverse pakketten en mogelijkheden.: Standaard pakket inclusief vakanties. Schoolweken pakket exclusief vakanties. Voor Schoolse Opvang. De locatiemanager van Smallsteps helpt u graag met het maken van de juiste keuze. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of u kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. Adres: Menneweg 53, 2172 HA Sassenheim. E-mail locatie: Speurneuzen@smallsteps.info. Telefoon locatie: 0252-22 30 88. Locatiemanager: Andy van der Meulen.

Contacteer ons