Resultaten voor estro smallsteps

estro smallsteps
Alle artikels over Estro/Smallsteps" Trends.be.
Een minder stil faillissement kan soelaas brengen, zegt Frederik De Leo, doctoraatsbursaal aan de KU Leuven. Het coronawanbeleid heeft lang genoeg geduurd. Kurkspecialist Santana failliet verklaard. De EU is een weg ingeslagen die moet leiden tot federaliseren of tot afsplitsen.
Pre-pack is overgang van onderneming: het failliet van de pre-pack?
Daarna is Estro Groep op 5 juli 2014 in staat van faillissement verklaard. Op de dag van het faillissement heeft Smallsteps de activa met de daarbij behorende onderneming van 250 vestigingen van de curator gekocht, waarbij Smallsteps zich heeft verplicht om circa 2.600 werknemers van Estro Groep een dienstverband aan te bieden.
Het begin van het einde voor de pre-pack? BarentsKrans.
Estro is daarop een pre-pack gestart, op basis waarvan Smallsteps ongeveer 250 van de 380 kinderopvangcentra zou overnemen met behoud van werkgelegenheid voor 2.600 van de circa 3.600 werknemers. Geheel volgens de ongeschreven pre-pack regels werden de kinderopvangverblijven op de dag van het faillissement van Estro direct door Smallsteps gekocht.
Smallsteps treft schikking van 11 miljoen euro met FNV NRC.
Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie. Smallsteps treft schikking van 11 miljoen euro met FNV. Kinderopvangbedrijf Smallsteps, voorheen Estro, heeft een schikking getroffen met vakbond FNV. Smallsteps betaalt zevenhonderd medewerkers die ontslagen werden in een flitsfaillissement alsnog een ontslagvergoeding.
Regeling FNV Smallsteps.
FNV EN SMALLSTEPS CREËREN EIGEN OPLOSSING EN BEËINDIGEN DE JURIDISCHE PROCEDURE. Na goed en constructief overleg, zijn FNV en Smallsteps samen tot een akkoord gekomen, waarin een specifieke groep voormalige Estro medewerkers een eenmalige regeling aangeboden krijgt. Kinderopvangorganisatie Smallsteps is de rechtsopvolger van Estro, dat in 2014 failliet ging.
De pre-packuitspraken van de Nederlandse rechter sinds Smallsteps Eques Nijmegen.
12 Zie voor een uitgebreide opsomming van de verschenen vakliteratuur: voetnoot 3 van N.W.A. Tollenaar, De implicaties van Estro voor de pre-pack en WCO I, TRA 2018/15, afl. 13 Gezocht is naar op uitspraken.rechtspraak.nl gepubliceerde uitspraken gewezen na datum 22 juni 2017. De volgende zoektermen zijn gebruikt: pre-pack, prepack, Estro, Smallsteps en ECLIEUC2017489.
Rechter wil onderzoek naar wanbeleid bij kinderopvang Estro.
16 dec 19 Van onze redacteur. Diensten Rechter wil onderzoek naar wanbeleid bij kinderopvang Estro. Registreer nu en lees.: Rechter wil onderzoek naar wanbeleid bij kinderopvang Estro. Gratis registreren Heeft u een FD.nl account of bent u abonnee van Het Financieele Dagblad?
Regeling voor gedupeerde pedagogisch medewerkers Estro/Smallsteps.
21 december 17. Vandaag sloten FNV en Smallsteps een akkoord over een financiële regeling voor de ruim 700 medewerkers van kinderopvangorganisatie Estro die in 2014 als gevolg van flitsfaillissement hun baan verloren. Met het akkoord is een bedrag van 11 miljoen euro gemoeid.
Pre-pack is overgang van onderneming: het failliet van de pre-pack? Blogs KienhuisHoving advocaten en notarissen.
Daarna is Estro Groep op 5 juli 2014 in staat van faillissement verklaard. Op de dag van het faillissement heeft Smallsteps de activa met de daarbij behorende onderneming van 250 vestigingen van de curator gekocht, waarbij Smallsteps zich heeft verplicht om circa 2.600 werknemers van Estro Groep een dienstverband aan te bieden.
Pre-pack valt in het water Poelmann van den Broek.
1.000 werknemers raakten dus werkloos. FNV en vier werknemers van Estro die geen arbeidsovereenkomst aangeboden hebben gekregen hebben een zaak aangespannen tegen doorstarter Smallsteps. Daarbij deden zij een beroep op de beschermende bepalingen van de Wet overgang onderneming en wilden zij dus ook in dienst komen bij Smallsteps.
Blog: De gevolgen van de Smallsteps-uitspraak op de doorstart na surseance van betaling.
Vier medewerkers van Estro zijn, begeleid door de FNV, een procedure tegen Smallsteps gestart. Het Europees Hof van Justitie stelde uiteindelijk vast dat de wettelijke regeling omtrent overgang van onderneming niet van toepassing is, als is voldaan aan onderstaande drie eisen.:
Hof EU kraakt flitsfaillissement Financieel Telegraaf.nl.
LUXEMBURG ANP Werknemers van een bedrijf dat via een zogenoemd flitsfaillissement een doorstart maakt, hebben net zo goed recht op bescherming als het personeel van een onderneming die op een normale manier wordt overgenomen. Dat heeft het Europese Hof van Justitie donderdag bepaald.

Contacteer ons