Meer resultaten voor kinderopvang sassenheim

kinderopvang sassenheim
Kinderopvang-vacatures in Sassenheim maart 2019 Indeed.nl.
Trias Kinderopvang is een groene kinderopvang organisatie en biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 3 maanden tot 13 jaar in Sassenheim, Voorschoten en. 6 dagen geleden vacature opslaan meer. View all vacatures voor Trias Kinderopvang Sassenheim jobs. Lees meer over werken bij Trias Kinderopvang.
Kinderopvang Sassenheim. Bekijk alle 116 locaties. Kinderopvang.org.
Kinderdagverblijf Het Eikenbos Menneweg 73, 2172 HB, Sassenheim. De Peuterkorf Locatie Diligence Diligence 19, 2171 MA, Sassenheim. Thuiscrèche Mamalou Van Alkemadelaan 51, 2171 KL, Sassenheim. Duimelotje kinderopvang Geestburg 16, 2171 DM, Sassenheim. Suzanne Bakkum Van Alkemadelaan 73, 2171 KL, Sassenheim.
de Groene Giraf voor een groene en gezonde toekomst voor alle kinderen.
De gratis flyer Duurzame kinderopvang ontvangen? Geef je mailadres op! In het kort. De Groene Giraf wil opvoeders helpen goede en gezonde keuzes te maken die vaak ook nog eens veel goedkoper zijn. Keuzes maken is lastig, vaak kun je de consequenties niet over zien.
Wen's' Gastouderbureau Gastouder opvang op maat, helder en betrokken.
Zij staan onder controle van de GGD en zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Ook ons bureau wordt gecontroleerd door de GGD. Je treft de rapportages van de GGD hier. Voor meer informatie kun je altijd vrijblijvend bij ons terecht. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden. Gastouderopvang op maat. Laagdrempelig, eerlijk, helder, no-nonsense en betrokken, dát is onze kracht. 2161 BK Lisse. 2161 LE Lisse. Tel: 0252 750 655. LRKP reg: 167213076. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de Duin en Bollenstreek maar werken landelijk! Lisse, Lisserbroek, Noordwijk, Noordwijkerhout, Katwijk, Voorhout, Aalsmeer, Leimuiden, Hillegom, De Zilk, Sassenheim, Oegstgeest, Leiden, Nieuw Vennep, Hoofddorp, Vijfhuizen, Alphen aan den Rijn, Haarlem, Heemstede, Bennebroek, Roelofarendsveen, Oude Wetering, Leiderdorp, Rijnsburg, Valkenburg ZH, Voorschoten.
Smallsteps BSO buiten schoolse opvang en VSO voor schoolse opvang BS De Springplank.
BSO Speurneuzen is gelegen in het oude politiepand aan de Menneweg 53 te Sassenheim. Op de vrijdagen dat de kleuters vrij zijn verzorgt BSO Speurneuzen ook de gehele dag opvang voor de kinderen van beide locaties. De ouders kunnen bij Smallsteps kiezen uit diverse pakketten en mogelijkheden.:
Kinderopvang Sassenheim Tovertuin Smallsteps.
Dit is een tegemoetkoming in de kosten voor kinderopvang. De hoogte van de toeslag is onder meer afhankelijk van het inkomen van beide ouders. Je ontvangt de toeslag via de Belastingdienst. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst. 2171 JA Sassenheim.
Kinderopvang Hoeve Ackerdijk KDV op een biologische boerderij.
De biologische boerderij is een echt familiebedrijf. Zoon Bas, 32 jaar, gaat vader Arie opvolgen en blogt over de boerderij. Volg ons op Facebook. Wilt u op de hoogte blijven van de dagelijkse activiteiten en ontwikkelingen van Kinderopvang Hoeve Ackerdijk?
Peutergroepen en kinderopvang in Zuid-Holland.
voorkeur land of provincie instellen. Nederland België Noord-Holland de IJsselmeerpolders Friesland Groningen Drenthe Overijssel Gelderland Zuid-Limburg Noord-Brabant Utrecht Zuid-Holland Zeeland. 42 adressen gevonden in de provincie Zuid-Holland, 28 getoond per pagina, sortering op postcode. Kleinschalige kinderopvang aan huis. 2253 XJ Voorschoten.
Naschoolse opvang Sassenheim de Nationale Hulpgids.
NationaleHulpgids.nl is de grootste Hulpgids van Nederland. Hier vind je altijd een geschikte Hulp bij jou in de buurt. Gratis Aanmelden Terug naar de zoekpagina. Filter andere Kinderopvang advertenties. Oppas Sassenheim Gastouder Sassenheim Kinderdagverblijf Sassenheim Nanny Sassenheim Filter advertenties in de buurt.
Home Kinderdagverblijf De Boshoeve.
Wij willen uw kind laten genieten van alle ervaringen in de opvang. De Boshoeve biedt kinderopvang waar kinderen zich kunnen ontwikkelen in een natuurlijke en zuivere omgeving. Een plek in het groen met genoeg ruimte voor buitenspelen, dieren en een moestuin.
Tussenschoolse opvang TSO Kinderburg.
De Kinderburg heeft de tussenschoolse opvang uitbesteed aan Smallsteps Kinderopvang. Smallsteps verzorgt met 5 medewerkers de overblijf. In overleg met de medezeggenschapsraad MR hebben we gekozen voor pedagogische medewerkers en niet voor vrijwilligers. De kinderen eten met de leerkrachten en zullen daarna buiten spelen onder toezicht van de pedagogische medewerkers. Kinderen die nog niet klaar zijn krijgen de tijd om rustig af te eten onder toezicht van een medewerker van Smallsteps. Middels een inschrijfformulier kunt u uw kind aanmelden. Smallsteps zal de financiën verzorgen. Per kind zijn de kosten 100 euro per jaar. Voor de rust en de regelmaat gaat onze voorkeur er naar uit dat alle kinderen op school eten en de dag gezamenlijk doorbrengen. De keuze ligt echter wel bij u als ouder. Incidenteel overblijven is niet mogelijk. 2171 AZ Sassenheim.
Kinderopvang Sassenheim Kinderdreef Smallsteps.
0 4 jaar. Smallsteps Kinderdreef Kagerdreef 72a 2172 HM Sassenheim. 0252 21 78 63. Zoek je een andere locatie of opvangvorm? Bekijk kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvanglocaties. Vind andere opvanglocaties. Een dagje bij Smallsteps. Bij Smallsteps is elke dag anders.

Contacteer ons