Resultaten voor vacatures amsterdam kinderopvang

vacatures amsterdam kinderopvang
Koningskinderen Kinderopvang in sprookjesstijl.
Daarom bieden wij verschillende vormen van kinderopvang aan: de reguliere kinderopvang, met als varianten daarop Kinderopvang Compact en International day care, Flexibele opvang per uur, peuterspeelzalen, voor en buitenschoolse opvang en tieneropvang Koningshut. Koningskinderen heeft in de loop der jaren een bijzondere eigen werkwijze ontwikkeld.
Partou kinderopvang Plezier maken met vriendjes.
Kinderopvang Amsterdam de Nationale Hulpgids.
Amsterdam Marina Amsterdam 46 jaar Kinderopvang vacature: Voor ons huis zoeken wij een betrouwbaar, netjes en hard werkend huishoudelijke hulp voor min. 4 uur per week s ochtends, op een van de werkdagen, behalve woensdag. Werkzaamheden: afstoffen, stofzuigen, dweilen, strijken. Wij hebben eventueel ook oppaswerk voor je. Graag snel kunnen starten. Alle 12 advertenties bekijken? Meld je nu meteen Gratis aan! NationaleHulpgids.nl is de grootste Hulpgids van Nederland. Hier vind je altijd een geschikte Hulp bij jou in de buurt. Gratis Aanmelden Terug naar de zoekpagina. Bekijk advertenties in de buurt. Vacatures Vacatures-kinderopvang Purmerend Vacatures Vacatures-kinderopvang Wijdewormer Vacatures Vacatures-kinderopvang Duivendrecht Vacatures Vacatures-kinderopvang Wormer Vacatures Vacatures-kinderopvang Landsmeer Vacatures Vacatures-kinderopvang Purmer Vacatures Vacatures-kinderopvang Koog aan de Zaan Vacatures Vacatures-kinderopvang Uithoorn Vacatures Vacatures-kinderopvang Aalsmeer Vacatures Vacatures-kinderopvang Zaandam Vacatures Vacatures-kinderopvang Oosthuizen Vacatures Vacatures-kinderopvang Spaarndam Vacatures Vacatures-kinderopvang Edam Vacatures Vacatures-kinderopvang Krommenie Vacatures Vacatures-kinderopvang Oostzaan Vacatures Vacatures-kinderopvang De Kwakel Vacatures Vacatures-kinderopvang Oostknollendam Vacatures Vacatures-kinderopvang Watergang Vacatures Vacatures-kinderopvang Noordbeemster Vacatures Vacatures-kinderopvang Zuidoostbeemster.
Vacatures Kinderopvang Watergraafsmeer Amsterdam Oost.
Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Kinderopvang, schaal 6 min. 2.047, en max. 2.793, bruto per maand bij een fulltime werkweek. In het bezit van een opleiding conform CAO Kinderopvang, bij voorkeur MBO 4, check hier jouw diploma. minimaal één jaar werkervaring. Flexibel, gemotiveerd, zelfstandig, teamplayer, creatief, oplossingsgericht, pro-actief, klantvriendelijk. Zich op pedagogisch gebied willen ontwikkelen. Over goede communicatieve en sociale vaardigheden beschikken je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands. Kennis van de ontwikkelingsfases van een babys, dreumesjes en peuters. Kennis van de geldende hygiëne en veiligheidseisen. Kennis van de organisatorische en algemeen pedagogische beleidskaders. Woonachtig in Amsterdam of als je binnen een straal van 25 kilometer van Amsterdam woont. Ben jij spontaan, representatief en wil jij ons team komen versterken, mail dan je sollicitatiebrief en CV. Beschrijf hier de functie waarop u solliciteert.
Vacatures Kinderdagverblijf Moppetoet.
een betaalde baan wilt en hier tijd en energie in wilt steken om altijd professioneel te werken. een opleiding hebt op minimaal MBO 3 niveau kinderopvang. je vloeiend Nederlands denkt, spreekt en schrijft. een VOG hebt. Hoe ziet jouw komende 2 jaar eruit? Als jij ons weet te overtuigen met jouw motivatie, vaardigheden en achtergrond dan.: bieden wij jou eerst een 1/2 jaarlijks contract aan minimaal 24 en maximaal 32 uur. daarna een contract van 1 jaar. na deze periode is de intentie er dat je in vaste dienst wordt aangenomen. ontvang je een salaris conform de CAO Kinderopvang voor het aantal uren dat je werkt. We starten met een kennismakingsgesprek! Daarna heb je de gelegenheid om je te orienteren. Hierna wordt er gezamenlijk een beslissing genomen tijdens een 2e gesprek waar de ervaring van de afgelopen periode en de zakelijke kant wordt besproken. Hopelijk kan je dan zsm toegevoegd worden tot het team. Uiteraard hebben ook wij ons aan de continue screening te houden! Ben jij enthousiast geworden? Meld je aan via info@moppetoet.nl. Als je nog twijfelt kun je voor extra informatie contact opnemen op telefoonnummer 06-30909964. 1032 JP Amsterdam.
Home Kinderopvangtotaal.
Small Villa in Amsterdam, een kleinschalige kinderopvangorganisatie met een groot hart voor kinderen, zoekt een nieuwe Meewerkend Vestigingsmanager voor 32 uur per week. SPONSORED Vestigingsmanager 28-32 uur verdeeld over 4 dagen. SkippyPePijN verzorgt kinderopvang, buitenschoolse opvang, tussenschoolse opvang en peuteropvang op diverse locaties in Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw.
Parttime pedagogisch medewerker bij kinderopvang en bso in Amsterdam.
Zoek naar jouw ideale baan in 1730 beschikbare vacatures. Doe oppaswerk in heel Nederland! Pedagogisch medewerker met ambitie gezocht voor kinderopvang en BSO. Parttime aan de slag in de thuishulp. Parttime pedagogisch medewerker gezocht voor BSO in Diemen. Parttime pedagogisch medewerker bij kinderopvang en bso in Amsterdam.
Vacatures kinderopvang Werken bij Kindergarden.
40 uur 14-02-2020 Amsterdam. Er klinkt luidkeels ETENdoor de groep. Alle kindjes zitten aan tafel en de huishoudelijk medewerker wordt toegejuicht wanneer ze binnen. 20 uur 11-02-2020 Zeist. Als je binnenloopt klinkt er in de hal Baby Mozart of de Kindergarden band. De koffie to go voor de. 33 uur 11-02-2020 Eindhoven. Pedagogisch medewerker flexpool. Je werkt graag flexibel. Op de momenten dat het jou het best uitkomt. Dit omdat je wellicht nog een vervolgstudie. 0 uur 10-02-2020 Hoofddorp. Pedagogisch medewerker sport BSO. Na een intensieve schooldag zet jij alles op alles om er samen met de kinderen een fantastische middag van te. 18 uur 07-02-2020 Zeist. Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief boordevol handige en leuke tips over het werken in de kinderopvang.
Kinderopvang Vacatures in Amsterdam Vacatures.nl.
Kinderopvang vacatures in Amsterdam. Plaats CV word gevonden. Vacatures 1 10 van 186. Schrijf je in bij Vacatures.nl en ontvang persoonlijke vacature-alerts. Bij het inschrijven ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid. Parttime pedagogisch medewerker gezocht voor kinderopvang en BSO in Diemen. De organisatie waar jij aan de slag gaat heeft meerdere kinderopvang en BSO vestigingen in Diemen.
Vacatures Mirakel.
Neem contact op met Hendrien Schaap of Corinne Cremers 020 661 3035 of mail naar personeelszaken@kdvmirakel.nl. Wij bieden jou. leuke collegas vaste uren interne begeleiding trainingen ruimte voor jou als persoon goed salaris 10% meer bij extra werk 25% korting op de kinderopvang. Dit zijn onze vacatures.:
Nanny Service Nederland professionele kinderopvang aan huis.
Bekijk onze Nanny vacatures! Als Nanny kan je regelmatig naar buiten met de kinderen. Als Nanny heb je de tijd om ieder kind voldoende aandacht te geven. Als Nanny zorg je voor rust en regelmaat in een gezin. Als Nanny ben je nauw betrokken bij iedere stap in de ontwikkeling van een kind. Als Nanny heb je alle vrijheid. Nanny Service Nederland professionele kinderopvang aan huis admin 2018-07-09T0917440000.:
Natuurfontein Groene BuitenSpeelOrganisatie.
In september 2011 opende de eerste vestiging van Natuurfontein haar deuren aan de Ite Boeremastraat in Amsterdam. De eerste natuur BSO in Amsterdam was een feit. Wat begon als een idee van natuurtalent, inspirator en eigenaar Monique van Loenen is uitgegroeid tot een bloeiende en sterk groeiende organisatie met drie locaties, meer dan 30 medewerkers en ruim 400 kinderen. Centraal staan de kinderen, onze natuurtalenten. Wij zijn ervan overtuigd dat kinderen natuur en buitenspelen nodig hebben voor een evenwichtige groei en ontwikkeling. Dat blijkt uit diverse onderzoeken, maar ervaren we ook in de dagelijkse praktijk. Natuurfontein biedt daarom kinderopvang aan waarbij kinderen zoveel mogelijk buiten zijn, in de stadsnatuur.

Contacteer ons