Op zoek naar vacatures amsterdam kinderopvang?

vacatures amsterdam kinderopvang
Vacatures kinderopvang Werken bij CompaNanny.
Alle vacatures Buitenschoolse opvang De babygroep De peutergroep Het hoofdkantoor Kinderopvang. Over CompaNanny Onze functies Zijn we een match? Werken in de kinderopvang betekent werken met een missie. Het is een vak als geen ander, want d e eerste jaren in het leven van een kind zijn essentieel voor de persoon die hij of zij later wordt. Als Pedagogisch Medewerker ben je hieronderdeel van. En wat voor een! Baan Bijbaan Stage. Pedagogisch medewerker baby. Pedagogisch medewerker BSO. Pedagogisch medewerker peuter. Leiden 0 tot 36 uur HBO. Bij CompaNanny hebben we power en positieve energie, dat zit in ons DNA en dat is wat ons verbindt. We hebben echte, oprechte aandacht. Voor de kinde. Pedagogisch Medewerker ZOMERBAAN. Nederland 0 tot 32 uur HBO, MBO. Bij CompaNanny hebben we power en positieve energie, dat zit in ons DNA en dat is wat ons verbindt. We hebben echte, oprechte aandacht. Voor de kinde. Pedagogisch Medewerker Peutergroep. Amsterdam 0 tot 36 uur HBO, MBO.
Parttime pedagogisch medewerker bij kinderopvang en bso in Amsterdam.
Wil je weten of jouw diploma kwalificeert om in de kinderopvang te werken? Wat wij bieden. Een baan als parttime pedagogisch medewerker in Amsterdam-Noord, waarbij je op oproepbasis werkt.; Een bruto-uurloon van 13., Een afwisselende bijbaan met veel verantwoordelijkheden.; Werken in een gezellig team met leuke collegas.; Je krijgt een unieke kans om meer werkervaring op te doen in een creatieve omgeving.; Je ontvangt reiskostenvergoeding. Wat wij vragen.: Minimaal een mbo-diploma.; Een afgeronde mbo of hbo-opleiding in een relevante richting, zoals Pedagogiek, CMV, Sport en Bewegen, SPW, onderwijsassisent of de PABO. Je vindt het leuk om met kinderen te werken. Je spreekt goed Nederlands. Je kunt een Verklaring Omtrent het Gedrag aanvragen en jezelf inschrijven in het register van kinderdagverblijven. Je hebt een flexibele houding en je communiceert duidelijk. Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop Solliciteer direct! en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! MBO, HBO Plaats. Amsterdam Werkuren per week. Parttime overdag Salarisindicatie. 1307, per uur Verantwoordelijk voor. Zorg dragen voor kinderen van 4-12 jaar. Amsterdam Zorg vacatures Parttime overdag MBO HBO.
Staffforkids.nl Kinderopvangpersoneelsdiensten.
Ondernemende manager kinderopvang 28 32 uur Amsterdam. Pedagogische medewerkers Den Bosch e.o. pedagogische medewerkers Tilburg e.o. Pedagogisch medewerker BSO met X-Factor. Medewerkster planning en plaatsing regio Zeist. Scooter of elektrische fiets voor medewerkers uitzendpool. Locatiemanager regio Rotterdam. 5 februari 2019. Locatiemanager Voor een kinderopvangorganisatie in de. Tijdelijk extra managementexpertise in de kinderopvang. 28 januari 2019. Tijdelijk extra managementexpertise in de kinderopvang. Werken in de kinderopvang? Zo vind je een baan die precies bij je past! 6 december 2018. Wil je graag werken in de kinderopvang? Onzichtbare vacatures in de kinderopvang.
Koningskinderen Kinderopvang in sprookjesstijl.
Daarom bieden wij verschillende vormen van kinderopvang aan: de reguliere kinderopvang, met als varianten daarop Kinderopvang Compact en International day care, Flexibele opvang per uur, peuterspeelzalen, voor en buitenschoolse opvang en tieneropvang Koningshut. Koningskinderen heeft in de loop der jaren een bijzondere eigen werkwijze ontwikkeld.
Vacatures en stageplekken Kinderopvang Litte Super Stars.
Kinderdagverblijf Amsterdam Oud west. Team Rotterdam Zuid. Reviews Kinderdagverblijf Rotterdam. Reviews BSO Rotterdam. Reviews Kinderdagverbljif Amsterdam. Bruto netto berekening. Vacatures en stageplekken. Home / Contact / Vacatures en stageplekken. Vacatures en stageplekken jpernot 2020-08-10T1416290200.: Wij zijn op zoek naar een locatiemanager voor onze locatie in Rotterdam Zuid Vacature vervuld. Ouders vertrouwen ons hun kostbaarste bezit toe: hun kinderen. Dat vertrouwen willen wij waarmaken, ieder dag opnieuw. Dat kan alleen met mensen die diezelfde instelling hebben: bevlogen mensen met hart voor kinderen. Die niet willen stilstaan, maar zich voortdurend willen blijven ontwikkelen in hun vak. En die samen met collegas de beste kinderopvang in Rotterdam willen bieden.
Madelief Kinderopvang Amsterdam opvang voor kinderen 0-4 jaar in huiselijke sfeer.
Wij hebben 2 vacatures namelijk.; locatie Jan van Galenstraat 255, uur baby of peutergroep. locatie Admiraal de Ruijterweg 255, uur baby of dreumesgroep. Madelief kinderopvang is een kleine organisatie met 2 vestigingen die beide zijn gevestigd in Amsterdam West. Beide vestigingen zijn kleinschalig en huiselijk.
Vacatures kinderopvang TO BE Kinderopvang.
Gezocht: ervaren, vrolijke en flexibele collega. Vacature Nanny in Heemstede voor 3 dagen per week. Pedagogisch Medewerker 36 uur pw. MBO 3, MBO 4. Vacature Nanny in Rotterdam voor 2 dagen per week. Vacature Nanny in Den Haag. BEKIJK ALLE VACATURES. SamSam Frederik Hendrik. SamSam Frederik Hendrik is een kleinschalig kinderdagverblijf waar we dagelijks 14 kinderen een uitdagende, fijne dag bezorgen. We richten ons. De Sport BSO Odijk. Welkom bij de Sport BSO, een BSO met 4 groepen in Odijk vlakbij Utrecht. Elk" kind wil een tijger zijn." Odijk vlakbij Utrecht. KDV De Kresj BV. KDV De Kresj is een klein fijn kinderdagverblijf, waar zoveel mogelijk wordt aangesloten bij het spontane leren en spelen. BEKIJK ALLE BEDRIJVEN. 2019 TO BE Kinderopvang Alle rechten voorbehouden. Linked In Vimeo Facebook Twitter Google Instgram Pinterest. Terug naar boven.
Vacatures De Regenboog Kinderopvang.
Minimaal MBO niveau 3 werk en denkniveau en daarbij in bezit van een afgerond diploma voor werken in de kinderopvang. je kan een geldige Verklaring Omtrent Gedrag aanvragen. Je denkt in oplossingen en kansen. Je hebt affiniteit met verschillende culturen. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Met voorkeur 3F Nederlands behaald. Wat bieden wij? een half of jaarcontract salaris conform CAO Kinderopvang schaal 6 2047 per maand-2793 per maand, afhankelijk van opleiding en werkervaring. reiskosten vergoeding conform CAO Kinderopvang. een professionele en betrokken organisatie. werken binnen een jonge organisatie in een team met enthousiaste collegas. een huiselijke werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng. goede begeleiding om je wegwijs te maken in de organisatie en onze pedagogische visie. Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf in onze vacature? dan maken wij graag kennis met jou! Je kan contact met ons opnemen op telefoonnummer; 020-3375071 of je kan je motivatie en cv versturen naar werk@regenbooggroep.nl.
Home Kinderopvangtotaal.
Small Villa in Amsterdam, een kleinschalige kinderopvangorganisatie met een groot hart voor kinderen, zoekt een nieuwe Meewerkend Vestigingsmanager voor 32 uur per week. SPONSORED Vestigingsmanager 28-32 uur verdeeld over 4 dagen. SkippyPePijN verzorgt kinderopvang, buitenschoolse opvang, tussenschoolse opvang en peuteropvang op diverse locaties in Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw.
Vacatures kinderdagverblijf.
BOL stagiaires KleintjeZuid Voor onze vestigingen in Amsterdam zoeken wij voor minimaal twee en maximaal vier dagen per week BOL stagiaires pedagogisch medewerker. Gestelde eisen De BOL stagiaire pedagogisch medewerker: heeft een klantvriendelijke houding; bezit. Oproepkrachten Amsterdam Rivierenbuurt en Amsterdam Zuid Olympisch Stadion.
Vacatures kinderopvang Werken bij Kindergarden.
33 uur 16-07-2020 Amsterdam. Stagiaire pedagogisch medewerker. Kom stagelopen bij Kindergarden! Je leert je vak in de praktijk nog beter kennen, je vaardigheden verder ontwikkelen én jouw. 24 uur 14-07-2020 Bussum. Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief boordevol handige en leuke tips over het werken in de kinderopvang. En uiteraard houden we je op de hoogte van de laatste vacatures.
Kinderopvang Vacatures in Amsterdam Vacatures.nl.
Pedagogisch Medewerker Kinderopvang 255, uur peuter zwv 2020 04 14. Het is erg fijn om voor IJsterk te werken. Interesse in de functie van Pedagogisch Medewerker. Blijf op de hoogte van de nieuwste Kinderopvang vacatures in Amsterdam! Blijf op de hoogte.

Contacteer ons