Meer resultaten voor kinderopvang utrecht

kinderopvang utrecht
Kinderdagverblijf De Poppenzolder.
Vanzelfsprekend voldoen we aan alle eisen die de GGD aan de kinderopvang. De Poppenzolder heeft het Groene Kwaliteitsmerk kinderopvang. We spelen heel veel buiten, gemiddeld twee uur per dag. Niks leuker dan om buiten te rennen, fietsen, klimmen, schommelen, wippen en in de zandbak te spelen. Als het regent doen we laarzen, regenbroeken en regenjassen aan. We hebben ons eigen moestuintje en de kinderen helpen met zaaien, oogsten, water geven, onkruid plukken en oogsten. Met de oogst maken we bijvoorbeeld soep of pizza. Kinderdagverblijf de Poppenzolder, Janskerkhof 19-D, 3512 BM, Utrecht.
Samenwerking Partou Kinderopvang Huis Utrecht.
Ronald McDonald Huis Utrecht en het Wilhelmina Kinderziekenhuis werken samen met Partou Kinderopvang. Ouders hebben soms onverwacht opvang voor de kinderen nodig, bijvoorbeeld omdat een kindje in het ziekenhuis ligt. Partou Kinderopvang biedt hulp op de korte termijn om jouw kind op te vangen.
De Krakeling is weer open!
Daarnaast doet iedere ouder een cursus kinder-EHBO en moet iedereen die bij de opvang betrokken is een Verklaring Omtrent het Gedrag VOG hebben. De betrokkenheid bij het vormgeven van het pedagogisch beleid, bij de organisatie en bij de ontwikkeling van je kind maakt dat de Krakeling een zeldzaam alternatief is voor de commerciƫle kinderopvang.
Flexibel, kleinschalig en beregezellig! Ellimo Kinderdagverblijf.
Bekijk alle partners. Wij bieden naast de kinderopvang ook vele andere leuke binnen en buitenactiviteiten voor de kids, zoals kookles, muziekles, uitjes met de bolderwagen, een bezoekje aan de speeltuin, onze moestuin bij de Griftsteede en verschillende 3 activiteiten! Bekijk onze diensten.
Kinderopvang Gemeente Utrecht.
In Utrecht vinden we het belangrijk dat alle kinderen, met of zonder bijzondere behoeftes, terecht kunnen in de kinderopvang. Daarom hebben we, naast de reguliere kinderopvang, nog een aantal andere vormen van kinderopvang.: peuteropvang: opvang voor alle Utrechtse kinderen van 25, tot 4 jaar.
Opleidingen en cursussen als thuisstudie of klassikaal te volgen LOI.
Een ideaal moment om vragen te stellen en je persoonlijk te laten adviseren over je studiekeuze. Daarnaast kom je alles te weten over studeren bij de LOI, de online leeromgeving, de MBO en HBO-opleidingen en de beroepsgerichte cursussen die je bij ons kunt volgen.
Kinderparadijs Jansen Jansen.
Design Internetbureau Utrecht Sommet Media. KDV Jansens Huis. KDV Jansens Park. KDV Jansens Vlinder. BSO Jansens Apenkooi. BSO Jansens Sidonia Pauwoogvlinder. BSO Jansens Sidonia Paperclip. Positie ouders Kinderopvang. Tarieven Buitenschoolse opvang. Wij gebruiken cookies om de website te analysen en te verbeteren.
Home De Bombardon Kinderopvang door ouders in Utrecht.
De Bombardon is dagopvang voor kinderen van 3 maanden tot 4 jaar. Kinderopvang door ouders is ontstaan vanuit het principe; ik pas een keer op jouw kind, jij een keer op mijn kind, en dat dan met een heleboel ouders tegelijkertijd.
Opvang op maat bij FlexLife FlexLife Utrecht.
FlexLife verzorgt kosteloos de benodigde gegevens voor de aanvraag kinderopvang toeslag. FlexLife staat voor persoonlijk contact, open communicatie, en goede bereikbaarheid buiten kantoortijden. Uw kind wordt in een kleinschalige omgeving opgevangen. Mogelijkheid om de gastouder huishoudelijke taken te laten uitvoeren.
Kinderopvang de Giraf home.
disclaimer 2018 Sandra Deden. Kinderopvang de Giraf biedt professionele kleinschalige kinderopvang aan huis voor kinderen van 0-4 jaar op de locatie Tuinwijk, Van Swindenstraat. Kinderopvang de Giraf zorgt ervoor dat kinderen een fijne dag hebben waarin een terugkerend ritme zit met herkenbare momenten.
Kinderopvang Leidsche Rijn Hogeweide Kinderdagverblijf KDV.
Utrecht Leidsche Rijn. Kinderopvang Utrecht Leidsche Rijn. Ruimte en licht springen direct in het oog bij Kindergarden Leidsche Rijn. Ook deze vestiging in het voormalige Informatiecentrum Leidsche Rijn heeft de kenmerkende Kindergarden stijl met zachte pasteltinten en het gebruik van verschillende materialen.
Kinderopvang vacatures in Utrecht provincie augustus 2020 Indeed.nl.
Affiniteit met de ontwikkelingen in de sector kinderopvang. Dit vragen we van je. 13 dagen geleden Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Gemeente Utrecht Vacatures in Utrecht. Lees meer over werken bij Gemeente Utrecht. Zie veelgestelde vragen en antwoorden over Gemeente Utrecht.

Contacteer ons